Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής First Tech Challenge

We all face challenges, but we love robotics because our greatest challenge can become our greatest success story!

Εξαιρετικές επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής First Tech Challenge

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τις εξαιρετικές επιδόσεις της αγωνιστικής ομάδας ρομποτικής της Ακαδημίας μας, The Inventors FTC Team 20131, στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής First Tech Challenge που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα μας κατέκτησε την 1η θέση στο Robot Game ως αρχηγοί της νικήτριας συμμαχίας, την 1η θέση στο Think Award και τη 2η θέση στο Inspire Award, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική και το υψηλό επίπεδο των δεξιοτήτων των μελών μας.

Το βραβείο Robot Game ανταμείβει την ομάδα που επιδεικνύει την καλύτερη επίδοση και στρατηγική κατά τη διάρκεια των αγώνων, δείχνοντας έμφαση στην καινοτομία και τη μηχανική αριστεία.

Το Think Award, από την άλλη πλευρά, δίνεται στην ομάδα που αποδεικνύει εξαιρετική ικανότητα στην κατανόηση και στην εφαρμογή της μηχανικής διαδικασίας.

Το Inspire Award, στο οποίο κερδίσαμε τη 2η θέση, αναγνωρίζεται σε εκείνη την ομάδα που όχι μόνο εκπληρώνει τις προϋποθέσεις της διοργάνωσης σε υψηλό επίπεδο, αλλά επίσης εμπνέει άλλες ομάδες με την προθυμία της να βοηθήσει και να συμβάλλει στην κοινότητα.

Καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι μας στον κόσμο της ρομποτικής, αυτές οι διακρίσεις ενισχύουν το πνεύμα της ομάδας μας και επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση.

Φωτογραφίες από τη συμμετοχή μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής First Tech Challenge

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εγγραφή στην Ακαδημία αλλά και τα προγράμματά μας, κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί!