Εξοπλισμός

Εξοπλισμός

We all face challenges, but we love robotics because our greatest challenge can become our greatest success story!

CoDrone EDU: A drone made for learning

Το CoDrone EDU είναι ένα προγραμματιζόμενο drone για εκμάθηση. Προγραμματίστε το  σε Python ή ξεκινήστε από τα βασικά με κωδικοποίηση που βασίζεται σε μπλοκ.

Με τους χρωματικούς αισθητήρες, έναν αισθητήρα μπροστινού εύρους, έναν αισθητήρα κάτω εύρους και πολλά άλλα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε προγραμματισμό, εκτός των άλλων.

Το CoDrone EDU της Robolink είναι το επίσημο drone του Διαγωνισμού Aerial Drone Competition. Διατίθεται από τον Εμπορικό Συνεργάτη του διαγωνισμού Grobotronics.  Το drone είναι ασφαλές, ανθεκτικό και ευέλικτο, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση εντός μίας τάξης ή ενός σχολείου – σχολής  και στους Διαγωνισμούς Aerial Drone Competition.  Το drone προσφέρει απλή σύζευξη, σταθερό σήμα, 7 αισθητήρες προσβάσιμους μέσω κώδικα και δωρεάν εκπαιδευτικό περιεχόμενο από τη Robolink.

Ξεκινώντας με το CoDrone EDU

Ξεκινώντας

Είτε είστε έμπειρος πιλότος είτε αρχάριος, αυτό το μάθημα θα καλύψει όλες τις βασικές αρχές των drones, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας και της συντήρησης. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Robolink και αποκτήστε πρόσβαση στο δωρεάν μάθημα “Ξεκινώντας”.

Μαθήματα Προγραμματισμού

Μάθετε τις βάσεις του προγραμματισμού με μπλοκ drag-and-drop, στη γλώσσα προγραμματισμού που έχει αναπτυχθεί.  Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος εκκίνησης για αρχάριους προγραμματιστές και πιλότους drones. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Robolink και αποκτήστε πρόσβαση στο δωρεάν μάθημα Blocky Coding.

11 Συμβουλές Αντιμετώπισης Προβλημάτων

Μερικές  φορές μπορεί να  βρεθείτε σε καταστάσεις όπου το drone σας δεν λειτουργεί όπως αναμένετε. Ίσως δεν απογειώνεται, ίσως πετάει απρόσμενα, ή ίσως το drone σας δε συνδέεται στο Blockly. Η Robolink έχει μοιραστεί 11 Συμβουλές Αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να επανέλθετε γρήγορα στην πτήση!

Field Element Kit

Αυτό είναι το επίσημο κιτ (πίστα) του Aerial Drone Competition.

Περιλαμβάνει μια συλλογή από καμάρες, πύλες , «μαξιλάρια» προσγείωσης, κύβους και μια κουρτίνα συσκότισης, επαναχρησιμοποιήσιμα κάθε χρόνο στον Διαγωνισμό Aerial Drone.  

Αυτό σημαίνει πως ανεξάρτητα από το θέμα του διαγωνισμού, που αλλάζει κάθε χρόνο, η πίστα παραμένει ίδια.  

Σημ.: Αυτό που αλλάζει κάθε χρόνο είναι το θέμα του διαγωνισμού με τα αντίστοιχα Game Elements

Αυτή η πίστα,  εκτός από τον επίσημο διαγωνισμό Aerial Drone Competition,   μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τα μαθήματα των προγραμμάτων  με drones, από σχολές πληροφορικής και ρομποτικής,  για τα εξωσχολικά προγράμματα, από ιδιωτικά και δημόσια σχολεία,  τα κλαμπ, τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις αλλά και  με τις δικές σας προσαρμοσμένες προκλήσεις, εκτός του διαγωνισμού.

Τι περιλαμβάνει το κιτ του Aerial Drone Competition

Περιλαμβάνει:

  • 1 Red Arch Gate & 1 Extra Red Fabric Arch
  • 1 Blue Arch Gate & 1 Extra Blue Fabric Arch
  • 1 Blackout Screen
  • 1 Yellow Keyhole Gate
  • 1 Green Keyhole Gate
  • 1 Red Landing Pad
  • 1 Blue Landing Pad
  • 1 Red Cube – 12”
  • 1 Blue Cube – 12”
  • 1 Red Cube – 18”
  • 1 Blue Cube – 18”
  • 2 Water Bags

Game Elements Kit

Κάθε χρόνο το REC Foundation δημιουργεί μια νέα πρόκληση παιχνιδιού για το Aerial Drone Competition με στοιχεία που χρειάζονται για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.  

Αυτό είναι το κιτ (Game Elements) που απαιτείται ειδικά για τη σεζόν 2023-2024 Aerial Drone Competition. Το κιτ (Game Elements) που απαιτείται ειδικά για τη σεζόν 2024-2025 θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο 2025. Για να έχετε μια πλήρη εικόνα μπορείτε να δείτε τις προκλήσεις για τις σεζόν 2023 και 2024 από την ενότητα “Previews seasons” στην ιστοσελίδα μας.

Τι περιλαμβάνει το Game Elements του 2024 – 2025

Θα αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβριο του 2024