Οι Inventors στην ελληνική πρεσβεία στην Ουάσινκτον

We all face challenges, but we love robotics because our greatest challenge can become our greatest success story!

Επίσκεψη Στην Ελληνική Πρεσβεία: Συνδεόντας την Καινοτομία με την Παράδοση

Ολοκληρώνοντας την συναρπαστική μας περιπέτεια στις Ηνωμένες Πολιτείες, είχαμε την τιμή και τη χαρά να αποδεχτούμε μια πρόσκληση από την πρέσβη κα. Αικατερίνη Νασίκα και να επισκεφτούμε την Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον. Η φιλοξενία που μας προσέφερε η ελληνίδα πρέσβης ήταν εξαιρετική, και η θερμή της υποδοχή μας έκανε να αισθανθούμε πραγματικά σαν να επιστρέψαμε στο σπίτι μας.

Αυτή η επίσκεψη όχι μόνο ενίσχυσε τις δεσμούς μας με την πατρίδα, αλλά επίσης ενθάρρυνε και ανανέωσε το αίσθημα της περηφάνιας που νιώθουμε για την Ελλάδα. Είναι πάντα μια τιμή για εμάς να εκπροσωπούμε τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα και να δείχνουμε την ικανότητά μας να πρωτοπορούμε στον τομέα της ρομποτικής και της τεχνολογίας.

Στις συνημμένες φωτογραφίες, που προέρχονται από την πρεσβεία, καταγράφεται η ιστορική μας συνάντηση με την πρέσβη. Οι στιγμές αυτές συμβολίζουν την ένωση της ελληνικής παράδοσης με τη νεανική καινοτομία και την επιθυμία μας να φέρουμε την ελληνική δημιουργικότητα στο παγκόσμιο προσκήνιο.

Ευχαριστούμε θερμά για τη ζεστή φιλοξενία και την αδιάλειπτη υποστήριξη που λάβαμε στους αγώνες από μέλη της ελληνικής πρεσβείας.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη στο ελληνική πρεσβεία στην Ουάσινκτον

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Ακαδημία αλλά και τα προγράμματά μας, κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί!