Διαγωνισμός "Robochallenge" του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

We all face challenges, but we love robotics because our greatest challenge can become our greatest success story!

Σπουδαία Επιτυχία στο Διαγωνισμό "Robochallenge"

Με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια να ανακοινώσουμε ότι η ομάδα μας, The Inventors FTC Team, κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό “Robochallenge”, ο οποίος διοργανώθηκε από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το Εθνικό Κτηματολόγιο. Με το πρωτοποριακό ρομποτικό μηχάνημα “SuperScan”, η ομάδα μας δημιούργησε μια εξαιρετική λύση για την ψηφιοποίηση σελίδων βιβλίων στα υποθηκοφυλακεία, κερδίζοντας το 1ο Βραβείο.

Αυτή η επίτευξη αντανακλά το υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων, δημιουργικότητας και καινοτομίας που η ομάδα μας αναπτύσσει συνεχώς. Είναι επίσης ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία μας στον τομέα της ρομποτικής.

Εκφράζουμε βαθιά ευγνωμοσύνη προς τους εκπληκτικούς προπονητές και κάθε μέλος της ομάδας για την αφοσίωση και το πάθος που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και των αγώνων. Ευχαριστούμε επίσης την Antaeus Travel Group και τον κ. Νικολάου για τη γενναιόδωρη οικονομική στήριξη, καθώς και τον Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τον Δήμαρχο ΒΒΒ κ. Κωνσταντέλλο για τη συνεχή τους υποστήριξη.

Με αυτή την επιτυχία στις αποσκευές μας, συνεχίζουμε το ταξίδι μας με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και δέσμευση, ανυπομονώντας για τις επόμενες προκλήσεις.

Φωτογραφίες από τη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό "Robochallenge"

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Ακαδημία αλλά και τα προγράμματά μας, κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί!